+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Remek formában lévő NEKA-hoz látogatunk, bravúr kell!

by: ckkse

0

Remek formában lévő NEKA-hoz látogatunk, bravúr kell!

 

A múlt heti fájó vereséget követően, már hétfőn a videós elemzést követően megtörtént a feldolgozás. Lezárta magában ezt a fájó ütközetet csapatunk, levonta a tanulságokat és gőzerővel fordult az aktuális hétre, amelynek fő „előadása” a szombaton 18:00-kor kezdődő NEKA elleni bajnoki mérkőzés lesz.

Ellenfelünk álomszerűen kezdte a szezont. Ugyan a Csurgó ellen még vereséget szenvedtek az első fordulóban, azóta viszont kisebb meglepetésre idegenben verték a Komlót és hazai pályán nagy bravúrt elérve fektették két vállra – viszonylag simán – a Budakalász csapatát. A NEKA a tavalyi évben nagyot küzdött az NB I-es tagság megtartásáért, de az idei évben úgy néz ki a fiatal játékosaik még inkább megszokták az első osztály tempóját és egyértelműen szintet léptek. Gyors, modern kézilabdát játszanak, futós játékuk alapja a masszív védekezés. Ha az jól működik náluk, mindenkinek feladják a leckét.

Számunkra ismét egy olyan mérkőzés következik, ahova több mint reményekkel megyünk. Azt már látni lehet, hogy a mi csapatunk tart még a mezőnyben a legelején abban, hogy összeszokott csapatként működjön és alkosson. Ez azonban lehet egyben egy biztató tény is, hiszen a fiúk elmondása szerint, hétről-hétre ismerik meg egymást jobban és fejlődik a játékuk. E mellett azt a stresszituációt, amit egy bajnoki mérkőzés jelent, azt semmilyen körülmények között nem lehet elgyakorolni, az a rutinnal fog jönni. Azt viszont látni kell, hogy újonc és rendkívül megfiatalodott csapatként ez csak a lejátszott éles derbik után fog jönni. Nagy Károly vezetőedző és a játékosok is pontokért mennek most is a NEKA-hoz, mi pedig bízunk benne, hogy végre átszakad az a gát, ami kétszer is jött az utolsó 10 percben, a Gyöngyös és a Veszprém ellen, hiszen benne van a csapatban a bravúr és most is az fog kelleni!

 

Mutassátok meg fiúk, CSAK A CEGLÉD!