+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Sorsdöntő rangadó következik!

by: ckkse

0

A K&H Liga NB I-es bajnokság 18-ik fordulójában, a Budai Farkasok csapatát fogadjuk. A péntek esti abonyi, „hazai” derbin igazi élet-halál harcra van kilátás, hiszen a friss két feljutó a sereghajtók táborát erősíti és az itt begyűjthető két pont, mind két csapat számára kulcsfontosságú lesz.

Ősszel a Farkasok otthonában egy végletekig kiegyenlített találkozón, Pásztor Ákos utolsó másodperces góljával sikerült nyernünk. Most is hasonló meccsre van kilátás, de persze mi örülnénk, ha hamarabb dűlőre tudnánk vinni a két pont sorsát. Kulcsfontosságú lesz a védekezés, mert ha ott alacsony gólszámon tudjuk tartani ellenfelünket, akkor támadásban kevesebb gond akadhat. (jellemzően sok gólt kapnak a Farkasok) Persze van félni valónk is, hiszen  ellenfelünk 4 év után frissen cserélt vezetőedzőt és ugye ismerjük a mondást: ” új seprű, jól seper”.

Avagy biztosan óriási bizonyítási vágy fog élni a vendégekben, akik felszabadultan is játszhatnak majd ellenünk. A keretek is mind két fél részéről erősödtek az őszhöz képest, fontos lesz most is, hogy volt válogatott klasszisaink rutinjukkal mennyire tudják kézben tartani a meccset. Az utóbbi bajnokikon a kapusokra nem lehet panasz, most is minimum elvárás egy biztos teljesítmény a védő fal mögött.

Sajnos pár kisebb sérülés és betegség is hátráltatja a csapatot, de reményeink szerint mindenki hadra fogható lesz.

Ne feledjük a szurkolásra is óriási szükség lesz, a telt ház garantált, így biztos hogy egy nagy meccsre van kilátás!

Nyerni kell, nincs mese!

CSAK A CEGLÉD!