+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Szép eredmények a férfi utánpótlás csapatoknál

by: ckkse

0

U18 II. osztály

Ceglédi KKSE – FKSE Algyő 30-33 (9-13)

Varga Péter: Sajnos megnyomta csapatomat a tét, elbizonytalanodtunk az elején a kihagyott helyzetek miatt. Nem tudtunk megvalósítani a megbeszélteket. Amikor pedig sikerült volna zárkózni azokban a periódusokban adtuk el a labdákat vagy hibáztunk. Megérdemelt vendég győzelem született.

U20 II. osztály

Ceglédi KKSE – Duocor Makói KC 37-30 (21-14)

Nagy Attila: Örülök, hiszen végig vezettük, irányítottuk a mérkőzést. Mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani. Kapuban ismét jó teljesítményt hoztunk, ami remélhetőleg a következő mérkőzéseken is megmarad.

U16 II. osztály

Fehérgyarmat – Ceglédi KKSE II 35-30 (21-10)

Dengi Zoltán: Szokásos forgatókönyv, álmos kezdés, sok hiba, és az ellenfél ezt könyörtelenül kihasználta és -11 a félidő. Második félidőre helyére került a szívünk és remek, gyors játékkal felzárkóztunk, a vége előtt három perccel három gólra. Itt jött egy bírói ítélet ami minket súlytott ezt már sajnos nem bírtuk el.

U15 I. osztály

Gyöngyösi KK – Ceglédi KKSE 31-24 (15-10)

Ceglédi KKSE – KSA Budapest 38-32 (22-17)

Kis Gergely: Győzelemmel fejeztük be az alapszakaszt , amihez gratulálok a csapatomnak . Összességében reális , hogy a rájátszást februárban a középházban folytatjuk . Jó lenne a tavalyi szezon eredményét túlszárnyalni de ahhoz sokkal összeszedetteben kell kézilabdázni . Ma ez sajnos nem jött össze a csapatnak és a Gyöngyös ellen sokat hibáztunk , nem tudtunk újabb pontot elvenni tőlük , a KSA ellen jobban játszottunk ugyan de erős a hiányérzet bennem.

U11 gyermekbajnokság

Tóth László: Augusztus óta edz együtt így nagy pályán ez a csapat. Ma volt az első megmérettetésünk. Ebben a korosztályban eredményt nem számolnak. Cél, hogy a gyerekek megérezzék a meccshangulatot, megmutassák a közönségnek miket gyakorolnak edzéseken. Megilletődött kezdés után megérezték az igazi kézilabda ízét a srácok és a minket elkísérő szurkolók buzdítása mellett kiváló dolgokat csináltak a pályán. A kapusok nagyszerűen teljesítettek és a csapat erősségét jelzi, hogy szinte minden mezőnyjátékos tudott gólt dobni.

U15 II. osztály

Mizse KC – Ceglédi KKSE 20-40 (11-15)

Gyáli BKSE – Ceglédi KKSE 31-35 (16-19)

Dengi Zoltán: Az első mérkőzésen ismét kellett 15 perc, hogy felébredjünk, de utána beindult az a bizonyos henger. A második meccs már komolyabb kihívás volt, a srácok nagyon odatették magukat. Keményen védekeztek, elöl pedig remek megoldásokat láthattunk tőlük. Gratulálok a fiúknak!