+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Szigetszentmiklósra utazunk, győzni kell! – csak a 2 pont esetén tapadunk az éllovasra

by: ckkse

0

Tartja a mondás mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek. A kissé elcsépelt szólás, most különösen igaz lehet, hiszen a csapatunknak a HÉP-Ceglédnek, mindenképpen nyerni kell a Szigetszentmiklós otthonában, hogy továbbra is reális esélye legyen a bajnoki címre. Ugyan a második helyről várjuk a találkozót, de az élmezőny hihetetlen szoros, hiszen 2 ponton belül van hét(!!!) csapat!

Nem mellesleg az éllovas Budai Farkasok már lejátszotta aktuális felsőházi bajnokiját: simán nyertek a Salgótarján ellen, így ők most megnyugodva nézhetik – 4 pontos előnyük birtokában – a mögöttük lévő hét csapat őrült versenyfutását. Szombati ellenfelünk a tíz csapatos felsőház kilencedik helyén áll. Éppen csak becsusszantak az Nb1/B nyugati csoportjának alapszakaszából a legjobbak közé.(ötödik helyen, csak jobb gólaránnyal megelőzve a BFKA-Balatonfüredet) ettől függetlenül óriási hiba lenne leírni főleg hazai pályán a Szigetszentmiklósiakat! Eddigi felsőházas meccseiken ugyanis többször is húzogatták az oroszlán bajuszát, az Orosháza éppen csak nyerni tudott ellenük 30-28-ra, míg a szintén alapszakasz csoporttársunk Ózdi KC-t már két vállra is tudták fektetni 32-27 arányban.

Hozzá tartozik a Szigetszentmiklós felsőházi mérlegéhez, hogy a Békési FKC ellen viszonylag simán kapituláltak, de ahogy az eredmények is mutatják igazi kiszámíthatatlan együtteshez utaznak Nagy Károly ceglédi vezetőedző tanítványai. A HÉP-Cegléd mindent összevetve csakis a 2 ponttal lehet elégedett, ehhez viszont a 100% kell hozni! Reméljük a mindig lelked és plusz erőt adót ceglédi szurkolók is jópáran elkísérik a csapatot és győzelembe hajszolják a fiúkat!

 

Győzelemre fel!

Hajrá HÉP-Cegléd!