+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Szombaton Balatonfüredre látogatunk

by: ckkse

0

Szombaton Balatonfüredre látogatunk a bajnokság újabb fordulójában.

Sajnos vannak sérült játékosok a csapatban, akik nem tudnak majd pályára lépni. Ilyen többek között Juhász Károly és Spekhardt Gergő is. Kulcs embereink nélkül kell majd nekivágni a mérkőzésnek.

Már volt egy mérkőzésünk egymás ellen akkor kevés gólkülönbséggel, de a Balatonfüred volt a győztes.
Sajnos a Tatabánya elleni mérkőzésen nem sikerült pontot szereznünk, de nem adjuk fel. A fiatalabb játékosaink is pályára állnak majd, a mérkőzésen.

A találkozót ingyenesen lehet megtekinteni, a Balatonfüredi klub héten kiadott közleménye az alábbi szabályokat fogalmazza meg:

A mérkőzéseknek helyet adó Balaton Szabadidő és Konferencia Központ területére csak azok a 18. életévüket betöltött személyek léphetnek be és vehetik át helyjegyeiket, illetve kaphatják meg a bérletükhöz járó karszalagot, akik a beléptetésnél személyazonosságukat érvényes okmánnyal igazolják – személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél –, valamint a Magyarország Kormánya által kiadott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Azon kiskorú látogatók, akik a belépésre jogosult személy felügyelete alatt állnak, szintén beléphetnek és kaphatnak belépőt. Játékosaink egészsége védelme érdekében kérjük szurkolóinkat az arcot és orrot eltakaró maszk használatára a nézőtéren. A mérkőzések lefújását követően nem lesz lehetőség a játékosokkal fizikai kontaktusba kerülni – pacsizni és szelfizni.

Emellett kérjük szépen szurkolóinkat, hogy igyekezzenek minél hamarabb elhagyni a nézőteret a mérkőzések végeztével. A belépés ingyenes, de mindenki a pénztárban kap helyjegyet, illetve bérleteseink a helyükre szóló karszalagot”