+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Telekom Veszprém – Cegléd KKSE

by: kolibri

0

Telekom Veszprém – Cegléd KKSE 34:19 (17:6)

 

Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Moraes 4, Tönnesen 1, Nilsson 4, Ligetvári, Lauge 4, Strlek 6 (1), Blagotinsek, Shishkarev 4, Nenadic 5, Mahé 2, Maqueda 2 (1), Borozan 2
Ceglédi KKSE: Kránitz, Tamási, Rózsavölgyi – Juhász 2, Kiss 2, Németh, Zakics 4 (1), Gyene 3, Szepesi 1, Mazák, Kállai 1, Vranac 2, Spekhardt 2, Sinkovits 1, Peszeki 1

Hétméteresek: 2/2 ill. 2/1
Kiállítások:  6 perc ill. 6 perc

>Nagy lendülettel indult a hazai alakulat, hat perc játék után már 4-1-re vezettek.  Az első félidőben is végig vezetett a  Veszprém, a 23. percben már 9 gól volt a különbség (14-5).

A második félidő egy ceglédi hétméteres és egy indítás góllal indult. Zakics alaposan bekezdett, zsinórban háromszor volt eredményes.  A Cegléd 6 perc játék alatt visszajött 7 gólra (19-12).  A 40. percre visszaállt a 10 gólos különbség. Kránitz több tiszta ziccert is megfogott, s neki köszönhetően nem nőtt tovább jelentősen a differencia. Az utolsó 10 percre 13 gólos Veszprém előnnyel fordultak a csapatok (29-16).

Nagy Károly: Tudtuk, hogy mire számíthatunk. Mi még egy alakuló csapat vagyunk, próbáljuk felvenni az első osztály ritmusát. Azok a fiatal játékosok, akik eddig a másodosztályban pallérozódtak, most próbálják a légkort szokni, kicsit megilletődötten játszottak. A második játékrészben rutinos játékosaink voltak a pályán, és a Veszprém sem vette már annyira véresen komolyan a találkozót, így több gólt tudtunk lőni.

Zakics Bence: Gratulálok a Veszprémnek. Jó meccset játszottak, nekünk nem ezeket a mérkőzéseket kell megnyerni, hanem például a kis Veszprém ellenit. Az első félidő gyenge volt, a másodikban jobbak voltunk. Folytatjuk a munkát és sok sikert a Veszprémnek a BL-ben.