+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Telekom Veszprémet fogadjuk a szezon utolsó bajnokiján!

by: ckkse

0

Elérkezett a 2022/2023-as NB I-es bajnokság utolsó, 26-ik fordulója. Hihetetlen hullámzó és különleges év volt ez, hiszen ősszel végig idegenben játszottunk, annak reményében, hogy tavasszal már tényleges hazai pályán Cegléden lehessünk. Sajnos ez rajtunk kívül álló okok miatt már nem jött össze, így tavasszal is végig Abonyban fogadtuk az ellenfeleket. A bukdácsoló ősz után, az idei évben valami megindult! Újra felcsillant a remény a közvetlen riválisok megverése után, hogy bennmaradhatunk a legmagasabb osztályban, de sajnos pár kulcsmeccsen a végjátékokban most sem fogta Fortuna a kezünket.

Így érkeztünk el az utolsó fordulóba, ahol sajnos 2 pontos lemaradással vagyunk a biztos bennmaradó helytől és a világ egyik legjobb csapatát, a Telekom Veszprémet fogadjuk. Teremésztesen tudjuk, a Veszprém ellen a legszebb álom is egy tisztes helytállás, amiért a ceglédi fiúk mindent megfognak tenni, hiszen szeretnének szépen búcsúzni, attól a hazai közönségtől, akik a végsőkig kitartottak a csapat mellett. Reméljük, bízunk benne, hogy ezután is kifognak, hiszen úgy mentünk neki az évnek, hogy ez az eshetőség is benne volt a pakliban. Nem esik a klub kétségbe szakmai igazgatónk, Császár Gábor által felvázolt koncepciót szeretnénk tartani!

Vissza a mai meccsre: részünkről Szepesi István fog biztosan hiányozni, rajta kívül is van több maródi, de bízunk benne, hogy a meccsre már hadra foghatóak lesznek. A Veszprém is nagy valószínűséggel az elérhető legjobb kerettel érkezik, nem jellemző rájuk, hogy félvárról vennének bármilyen mérkőzést, így igazi világklasszisokat is láthatunk ma Abonyba. Érdemes lesz kilátogatni!