+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

U20-as és U18-as beszámolók – Mórahalmi túra felemásra sikerült –

by: ckkse

0

Az elmúlt héten serdülő és ifjúsági csapatunk egymást követő nap a Tisza Volán csapataihoz látogattak Mórahalomra. U20-as csapatunknak sikerült a pontokat elhozni, U18 csapatunk pedig nem várt nagy arányú vereséget szenvedtek. A következő fordulóban serdülőink április 4.-én 17:00-tól a Balmazújvárost, míg a nagyobb korosztályunk másnap április 5.-én 15:45-kor a felnőtt mérkőzés előtt az Ózd csapatát látják vendégül.

U20

Tisza Volán SC-Ceglédi KKSE 33-39 (17-22)

Berki, Schmidt, Veréb,(kapusok), Szabó 2, Ladányi 4, Panghy 9, Pálfi 4, Farkas 5, Dorka 2, Banai 2, Nagy 7, Juhász 3, Szűcs, Seres 1,

Nagy Attila:
Szoros mérkőzésre készültünk, de végig mi vezettünk, olykor nagyobb különbséggel is. A srácokon látszott, hogy nem fér bele a pont vesztés. Voltak hibáink, de a mutatott játékunk nem volt rossz. Kapuban és lövés hatékonyságban jók voltunk. A második játékrészben nagyobb, megnyugtatóbb előnyt sikerült kialakítani. Ezt ellenfelünk kicsit le tudta faragni, de nem fenyegette a győzelmünket. Kicsit több gólt kaptunk, mint elvárt lett volna. Ez köszönhető annak is, hogy több felállást kipróbáltunk, és gyakoroltunk a következő mérkőzésekre. Győzelemhez mindenki hozzátette tudását, gratulálok a csapatnak!

U18

Tisza Volán-Ceglédi KKSE 34-25 (17-14)

Juhász, Szántósi, Veréb,(kapusok), Ladányi 5, Szepesi 2, Dénes 2, Berta 2, Skultéti, Gál 6, Banai 1, Pató, Prinz 1, Nagy 5, Szabó 1,

VargaPéter:
Sajnos ellenfelünk mindenben felül múlt minket. Megérdemelten nyertek. Türelmetlenül támadtunk, mindenki labdaleütésből próbált első szándékból helyzetbe kerülni, és így sok lehetőséget elpuskáztunk. Védekezésben nem segítettünk egymásnak és a sokkal dinamikusabb hazaiak ezt kihasználták, és ehhez jött még húsz technikai hiba és eladott labda. Semmi nem működött, mondjuk a heti edzésmunkánk tükrözte a teljesítményünket. Van ilyen, de rendet kell tenni a fejekben és visszatérni az eredményes csapatjátékhoz.