+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Újabb remek győzelem U20-as csapatunktól!

by: ckkse

0

Ifjúsági csapatunk is remekül szerepel a bajnokságban.

Hat lejátszott mérkőzés után, egy pontot vesztve a második helyen áll a tabellán a Gödöllő mögött. Felnőtt csapatunk tagja, kiváló jobb szélsőnk Farkas Bence pedig második a góllövő listán. Hétvégén Ózdra látogatott csapatunk, edzőnk Nagy Attila foglalta össze a történteket.

ÓAM-Ózdi KC – CEGLÉDI KKSE 28-36 (15-15)

Berki, Veréb, Schmidt, (kapusok), Berta 1, Dorka 5, Juhász 3, Ladányi 3, Panghy 6, Farkas 9, Pálfi 3, Seres 2, Nagy 4,

Hétvégén Ózdra látogattunk U 20-as csapatunkkal. Tabella állását tekintve könnyebb mérkőzésre lehetne számítani, de a hosszú útnak és igen jó egyéni képességekkel rendelkező játékosokkal felálló ellenfelünket nem becsülhettük le. Az elmúlt években idegenben mindig sikerült győzni, de nehezen, ezért most is erre készültünk. Nagy lendülettel és egész jó védekezéssel kezdtük a mérkőzést, de nagyobb előnyt nem sikerült kialakítani. Ellenfelünk kapusa lehúzta a "rolót", nem tudtunk neki gólt lőni. Annyira nem tudtuk pontosítani a befejezéseket, hogy 5 gólos hátrányban is voltunk, amit a félidő végére sikerült ledolgozni.

A második játékrészben kijött a két csapat közti különbség. Talán az
állóképesség döntött, hiszen ellenfelünk hibás döntéseiből, lövéseiből gyors gólokat tudtunk lőni. A csapatot folyamatosan forgattam, bár nem voltunk teljes létszámban, de így is mindenkinek tudtam pihenőt adni, ami a végére 8 gólos győzelmet eredményezett. Összességében elmondható, hogy az előző mérkőzéshez képest javult a védelmünk, aminek köszönhetően kapusaink is jobban teljesítettek. Támadásaink is össze szedettebbek voltak csak a befejezéseknél kellene jobban odafigyelnünk.

Gratulálok a csapatnak, jó úton haladunk a közös célunk felé!