+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Egyéb kategória

Újra bajnoki mérkőzés! Dabasra utazunk

by: ckkse

0

Három hetes szünet után játszik újabb bajnoki mérkőzést csapatunk. Legutóbb még a Tatabánya ellen november 11-én vívtunk csatát: nagyon vékony kerettel tisztes helytállásra futotta. Most pénteken 18:00-ás kezdéssel Dabasra már nagyobb reményekkel megyünk, igaz továbbra is rengeteg a kérdés a keretet illetően. Ami biztos, a sikeres műtéten esett át Hajdú Péter és Kende Péter. Azonban ők már csak januárban csatlakozhatnak a csapathoz. Régóta küzd bokasérüléssel Spekhardt Gergő is, az ő játéka is kérdéses, de van esély, hogy bevethető lesz a Dabas ellen. Jó hír viszont, hogy Mazák Martin beállósunkra biztos számíthat Nagy Károly vezetőedző. Nagyon reméljük – és azon vannak a fiúk, hogy ott legyenek – így Pásztor Ákos és Juhász Karcsi pénteken játékával tudja segíteni a Ceglédet. Ők is hetek óta rehabilitáción vannak. Ebből is látszik, hogy sok a maródi, de a fiatalok mind a Gyöngyös ellen, mind a Kecskemét elleni Liga Kupa találkozón bizonyították lehet rájuk számolni.

A Dabas eddig 10 pontjával a középmezőny második felében van, a kilencedik helyen áll a tabellán. Négy vereséggel kezdték a szezont, azóta viszont volt egy hármas győzelmi szériájuk és legutóbb hazai pályán nagy bravúrt bemutatva 30-29-re verték a Balatonfüredet! Ebből is látszik, hogy most kezd egyre jobb formába jönni a többeket között klasszis, horvát válogatottat is keretében tudó (Zlatko Horvat) Pest megyei csapat.

Dabas viszonylagos közelsége miatt nagyon bíznak venne a ceglédi kézisek, hogy sok szurkoló fogja elkísérni őket, el is fér a biztatás, hiszen egy nagyon nehéz meccsre van kilátás!