+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Bajnokság

Újra megkezdődik a bajnokság! Szeged érkezik Abonyba

by: ckkse

0

Az NB1-es bajnokság nagyszünete után, hivatalosan a 15-ik fordulót játszva, számszerűleg a 14-ik mérkőzésünkkel megkezdődik a tavaszi hadjárat. A pénteken Abonyban, 18:00-kor játszandó Pick-Szeged elleni találkozó egyértelműen a felkészülésünket szolgálja, a következő hetekben játszandó – a bennmaradást illetően – élet-halál mérkőzésekre. A Szegedbe visszatértek a Vb-n szereplő válogatott játékosok, így a sztárcsapat teljes kerttel érkezik Abonyba.

A téli szünetben a Cegléd keretében gyakorlatilag nulla volt most a mozgolódás. Egyedül Hajdú Péter átlövőnk hagyta el a csapatot és tért vissza Salgótarjánba. A keret szinte teljes, a maródi játékosok szépen felépültek, Spekhardt Gergő az, akire csak hete múlva számíthatunk.

A felkészülési időszakban a játékosok nem győzik hangsúlyozni, milyen jó csapategység alakult ki. Nem mellesleg a Liga Kupában is veretlenek maradtunk és megnyertük a csoportunkat. Nagy Károly vezetőedzőnek persze most jönnek majd az igazi nagy meccsek, a türelem és a munka mindig igazolja őt, most is azt lehet érezni ez a tavaszi Cegléd, – kiegészülve Dzsamalival – egy olyan együttes lehet az NB1-ben aki képes kiharcolni az első osztályú tagságát és akár még meglepetés pontokat is szerezhet. Ez a cél, ezért hajt a csapat és kéri a szurkolókat, hogy támogassák őket!