+36 53 369 481
info@cegledhandball.hu
Utánpótlás

Utánpótlás beszámolók: Magabiztos győzelmek!

by: ckkse

0

A 13.fordulóra került sor U18 és U20 bajnokságban. Mind két csapatunk itthon lépett pályára, és sikerült itthon tartani a pontokat. Serdülőink a Békéscsabát látták vendégül, sérülések és betegség miatt 9 mezőnyjátékossal sikerült egy hajtós mérkőzésen nyerniük. Ifjúsági csapatunk a KIKI csapatával találkozott, és a sok hiba miatt, csak a második félidőben sikerült maguk javára fordítani az eredményt. Továbbra is mind két csapatunk őrzi második helyét a tabellán.


U18

CEGLÉDI KKSE – BÉKÉSCSABA DKSE 43-29 (20-13)
Juhász,Veréb,Szántósi,(kapusok),Szabó 3, Ladányi 6, Szepesi, Dénes 8, Berta 4, Skultéti 2, Tóth 2, Gál 6, Banai 7, Prinz 5,

Varga Péter:
Nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a találkozónak a hiányzók miatt. Tíz percig csak keresgettük magunkat, de ahogy utolértük ellenfelünket meg is nyugodtunk, és egy jó iramú mérkőzést játszottunk. Örülök, hogy a kevés csere lehetőség ellenére is mi diktáltuk a tempót és mindenki eredményes tudott lenni. Pár játékosomnak ez egy önbizalom növelő találkozó volt, amiből remélem táplálkozni fognak a jövőben.

U20

CEGLÉDI KKSE – KIKI-SPORT 36-29 (16-19)
Berki, Veréb, Schmidt,(kapusok), Szabó 5, Ladányi 6, Panghy 5, Pálfi, Seres, Farkas 5, Szobodek 2, Dorka 7, Banai 3, Kovács 1, Kelemen, Juhász 1, Szűcs 1,

Nagy Attila:
Ha valaki csak a végeredményt látja, akkor valószínűleg könnyű győzelmet gondolhat. Sajnos ez nem így volt, saját magunknak nehezítettük meg a mérkőzést. Támadásokat sok esetben tiszta befejezéssel zárultak, csak sok esetben gól nélkül. Talán az eddigi legrosszabb lövés hatékonyságú mérkőzésünket játszottunk. A második játékrészt 3 gól hátránnyal kezdtük, amit 5 perc alatt sikerült ledolgozni. Lövéshatékonyság továbbra is szörnyű volt, de védelmünk és kapusunk teljesítménye sokat javult. Védett lövésből, illetve labdaszerzésből gyors gólokat tudtunk dobni. Kicsit nehéz szülés volt, de a két pontot itthon tartottuk. Gratulálok a csapatnak, de a következő fordulókban koncentráltabban kell kézilabdázni!